ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

Cam-wielding rc car koristiti za istražiti cesti bomba, spašava živote u Afganistanu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/cam-wielding-rc-car-used-to-investigate-roadside-bomb-saves-liv/:

Američka vojska troši milijarde dolara svake godine beefing ratne tehnologije , ali s niskim proračunom sjeckan rc car je nedavno služio kao vjerojatno heroj, spremanje šest vojnika "živi u Afganistanu. Dom izgrađen rig, koji je uključivao bežične sigurnosne kamere postavljene na Traxxas panika daljinsko upravljanje kamiona, cijena oko $ 500, kada je sagrađena u 2007. Od tada, vojnog osoblja Sgt. Christopher Fessenden ga koristiti za lociranje cesti bombe, dok je iskočio detonacije senzor tijekom ophodnji prošlog mjeseca, opet spremanje Fessenden i kolege iz postrojbe koji dolaze head-to-glavu s 500 kg eksploziva. Nažalost RC CAM nije preživio napad, tako da je Ernie, vojnik brat koji je sagradio prvi model, trenutno radi na zamjenu. Naravno, pola Grand svibanj činiti se poput smiješno iznos u odnosu na Pentagona godišnjeg proračuna, ali ako dokazano gadget dobiva dovoljno pažnje, možda kineskih igračaka će igrati ulogu u zabavnim našu djecu, i zaštite naše trupe.

Cam-wielding rc car koristiti za istražiti cesti bomba, spašava živote u Afganistanu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 10:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor ABC News | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar