ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

DuoDater želi napraviti online dating više socijalne i manje nespretne (u daljnjem tekstu Poziva)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jyHgXfgmVDM/:
Screen shot 2011-08-08 at 1.46.21 AM

Prošli mjesec, Nick Paumgarten napisao poduži članak za The New Yorker detaljima uspon online dating i učinak je imala na web kulturu. Između ostalog, Paumgarten aludira na neki oku-otvaranje statistike o industriji, uključujući i činjenicu da su fee-based dating web stranice postaju, kolektivno, milijarde dolara industrije, da je "jedan od šest novih brakova je rezultat sastanaka na Internetu dating site ", i da je online dating je sada treći najčešći način za ljude u susret.

Dok je mnogo rano rumenila (ili stigme) oko koristi online platforma nastaviti odnos je nosio off, neke od istih trenja koja je oduvijek bila još uvijek postoji: Od nespretnost online za offline interakcije, potencijalne opasnosti sastanka eStranger, oslanjajući se na algoritmima pronaći svoj "utakmicu", itd. I, pomalo ironično, za što druženje voditelje, većina online datira sučelja žele spojiti korisnike s novim ljudima, dok preostalih povezani s njihovim stvarnim društvenog života. Kao Paumgarten ističe, online dating još uvijek je inherentno izolacije.

Michael i Andrew Parikh Flachner, suosnivači nove dating site zove DuoDater , slažete se da još uvijek postoje neke vrlo temeljne probleme sa sadašnjim pristupima online dating (i, dobro, dopisivanje općenito). Izrada online dating profil može biti teško, to je teško pronaći prave stvari za reći o sebi koji će vam pomoći web-mjesta, bilo da algoritamski-temeljen ili ne, pomoći da se podudaraju s pravom osobom, suosnivači, rekao je. Da ne spominjem činjenice da poruka stranac može nešto stresnog procesa, te ih susreta u osoba bez mnogo na putu od pozadine je neugodan, a ponekad nesiguran.

Dakle, u San Franciscu na temelju pokretanja nudi platforma koja ima za cilj da se malo više socijalne i možda i manje zastrašujuće da je model koju predvode trenutni dating web stranice: Bračni datume. DuoDater je usmjeren na muškarce i žene u svojim 20s i 30s, koji su u potrazi za druženje i upoznati nove ljude - uz pomoć ko-pilot. Suosnivači misle da, dopuštajući korisnicima da imaju prijatelja iz njihovoj strani, a na dan, interakcije mogu biti prirodne i (nadamo se) manje neugodan način za druženje i prijatelji.

DuoDater je strukturiran na takav način da stvaranje dating profila manje kida živce proces. Stranica nudi "Duo profili" koji samo zahtijeva od korisnika da napišu nekoliko rečenica o sebi pojedinačno, tako da je glavna atrakcija je okrenuo stvaranju zajedničke opis koji par daters može raditi na zajedno ispuniti. Flachner je rekao da, do sada, DuoDater korisnici su otkrili ovaj manje problematično i ugodnije pristup dating profile.

Osnivači također misle da je njihov model daje viši stupanj odgovornosti nego što je obično svojstvena solo dating, kao korisnici su manje vjerojatno da će koristiti kutova izigrati fotografije i pretjerano ili romantizirana opise kada znaju da je blizak prijatelj će ga vidjeti i može ih pozvati njega.

DuoDater također dodaje "sadržanu datum" ideja, tako da novi korisnici mogu sići i trčanje lakše i dobiti vani i testirati model.

Kad sam pitao da li su osnivači smatraju skupine iz opcija, rekli su da je njihova istraživanja tržišta i dubinske analize su pokazale da korisnici dvostruko više vole datira iz potonje, jer je još uvijek pruža razinu intimnosti koji čini iskustvo osjeća kao stvarni datum , nego labav, socijalne Gat

Nema komentara:

Objavi komentar