ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

HP TouchPad 4G površina za unaprijed naručiti na Amazon, koji je nosio 700 $ cijena oznaku

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/hp-touchpad-4g-surfaces-for-pre-order-on-amazon-wearing-700-pr/:
Izgleda da 4G HP TouchPad je skroz svoj ​​put bliže tržištu, sada kada webOS tablet je napravio pre-order nastup na Amazon. Prema popisu, 32GB škriljevca će u maloprodaji za cool 700 dolara, bez ugovora - oko 100 dolara više od svog isključivo WiFi, jednake veličine braće . S obzirom na HP-ove nedavno popusta Spree , međutim, on svibanj neće biti dugo prije toga cijena dobiva pokucao dolje nekoliko zarezima. Tijekom vikenda, u stvari, tvrtka je objavila još jednu promociju, nudi $ 50 vrijedan od cca Katalog kredita za korisnike koji su kupili TouchPad u SAD-u od 1. srpnja i 4. kolovoz. Ponuda vrijedi do 31. prosinca, tako da provjerite link ispod kako biste saznali kako možete iskoristiti to.

[Hvala, Petar]

HP TouchPad 4G površina za unaprijed naručiti na Amazon, koji je nosio 700 $ cijena oznaku prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 06:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Netbook Vijesti | izvor Amazon | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar