ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

Curation Alat Storify partnera s MSNBC-a Najnovije vijesti Za sourced Vijesti sadržaj

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nm4pfmCHx7Q/:
Breaking news

Kao što možda znate, sadržaj curation platforma Storify, koji pokrenuta na TechCrunch poremetiti prošle jeseni, okuplja Tweets, Facebook status ažuriranja, videa i više od socijalne umrežavanje sučelja da stvori stvarnom vremenu pogled u priču ili problem. Danas je pokretanje najavljuje prvi takve vrste partnerstva s Breaking News, MSNBC-u vlasništvu Twitter ručke i web stranice za realnom vremenu ažuriranja na vijesti razbijanje u svijetu.

Evo kako Storify djela. Storify vam omogućuje da izgradite i ugradili priča oko okupljanja Tweets, Flickr fotografije, Facebook status ažuriranja, YouTube videozapisa i još mnogo Unutar Storify platformi, možete jednostavno pretraživanje i povucite sadržaj u Storify priču. Nakon što stvorite priču sa svim tim kustos sadržaja, onda možete uložiti stvarne priče u svoj blog ili sustav za upravljanje sadržajem putem samo jednog kao što je JavaScript.

Uz najnovije vijesti partnerstva, Storify korisnici mogu dodati ažuriranja @ BreakingNews Twitter račune, kao i druga ažuriranja od Newswire. Dakle, Najnovije vijesti danas izvor, slično Twitter, Facebook, YouTube i drugi.

Što čini jedinstvenim je partnerstvo da na BreakingNews.com, možete stvoriti Storify priču izravno iz vijest. Storify je stvorio poseban gumb (slično Twitter gumb ili kao funkcija), koji omogućava svima da stvori i ugradili Storify priča iz Najnovije vijesti komad.

Suosnivač Burt Herman objašnjava da je ovo prvi dvosmjerni partnerstva za Storify, gdje je izdavač ima integriran alat za izradu na svojim internetskim stranicama. I on je u potrazi za oblik sličan izvor partnerstva s drugim velikim izdavačima.

Storify, koji je nedavno podigao 2 milijuna dolara od Khosla Ventures, već se koristi veliki broj vijesti organizacija, uključujući i Al-Jazeera.

Storify je u javnu beta od 25. travnja, te je oko prijeći 100.000 priče stvorio, te je u prosjeku 6,5 milijuna priču pregleda mjesečno na svim stranicama.

Mi smo ugrađen primjer Storify vijest u nastavku.



Tvrtka:
STORIFY
Web stranica:
http://storify.com

Nema komentara:

Objavi komentar