ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

Pomoć Ovaj poduzetnik odlučiti između Harvard i njegova startups (Vote ovdje)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m4PT3_bCnqc/:
Screen shot 2011-08-08 at 4.44.57 AM

Ponekad, kada je suočen s važne odluke, flipping novac pustiti priliku odrediti ishod jednostavno neće raditi. Umjesto toga, kada je život nas dovodi do raskrižja, gdje se dvije staze razilaze i kako izgledaju jednako walkable, mi najčešće okrenuti obitelji, prijateljima, i dobrih savjetnika da nam pomogne suočiti se sa činjenicama i napraviti najbolji izbor. Ili još kavalir među nama mogli odlučiti za "Magic 8-lopta" pristup. Naravno, to je samo prikladno da, u digitalnom dobu gdje smo Facebook zidove, Twitter potoci, i biračkih mjesta, važnih životnih odluka sada može uzeti u obzir naše socijalne graf - ili se putem neke brze online crowdsourcing.

Drugi pristup je onaj Mike Moradian je uzimanje u odnosu na vrlo lukav odluka je trenutno suočavaju. Moradian prihvaćen je u Harvard Business School u prosincu, što ga je zavist mnogih želja poslijediplomskih poduzetnicima i poslovnim ljudima. Harvard Business School je dosljedno rangiran u top 5 za pravedan o svaki publikaciji koja prati takve ljestvici, ima škriljevca značajnih bivših, te je pero u kapu bilo nastaviti.

S druge strane, Moradian je osnivač CampusBuddy i CollegeBudget , oba od kojih smo pokriveni na nekoliko navrata , uključujući i nedavno lansiranje ovog potonjeg .

CampusBuddy , koji nudi studenata socijalnog platforma na kojoj oni također mogu pristupiti službene ocjene evidencija i pregled sveobuhvatne recenzije o profesorima, klase, odjela i kampusa, trenutno tvrdi preko 200K mjesečno aktivnih korisnika, s više od 1,5 milijuna ukupno, i za pokretanje prihoda je učetverostručila u proteklih godinu dana. A uz ogromne popularnosti grupe kupnje i svakodnevno se bavi, CollegeBudget , koji je prošlog tjedna pokrenula kako bi te dvije stvari vrlo sveučilištima diljem zemlje, potencijalno mogao imati dug život i nekoliko dolara vrijedan prihoda potencijalno u trgovini.

CollegeBudget, posebno, je ono što Moradian je najviše uzbuđen oko, to je stvarno glavni razlog on s obzirom na ne pohađaju Harvarda, kao što je ideja da će zahtijevati mnogo trčkaranje za izgradnju u legitimne poslovne, dok CampusBuddy je stabilna, kazao je .

Dakle, može se početi vidjeti da Moradian nema težak izbor ispred njega: Da li je ostaviti startups iza i unesite Harvarda MBA programa, ili se on žaljenjem pad Harvard ponudi i pomoći graditi svoju poduzeća u ono što bi mogao biti više-milijun dolar poduzeća?

Moradian, koji je rangiran (zajedno s CampusBuddy) kao Amerika Najbolji mladi poduzetnik u 2010 od strane Bloomberga BusinessWeek, mi govori da on zna da to ne može učiniti oboje, ako bi se on pokušati podijeliti svoje vrijeme, on bi se radi loša za njegova pokretanja i Harvardu. Dakle, on je odlučio okrenuti odluke preko mase preko crowdsourcing. I bez obzira na mnoštvo odluči, on će pratiti putem na njihov izbor. On je ozbiljno

Nema komentara:

Objavi komentar