ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

Apple se suočava povrede tužba preko brzo dizanje jednom patenta u vlasništvu LG

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/apple-faces-infringement-lawsuit-over-fast-booting-patent-once-o/:
Appleov okrenuti još jednu tužbu povrede patenta - ovaj put, na Floridi, gdje se tvrtka zove Operacijski sustavi Solutions (OSS) je uzimanje cilj OS X brzo dizanje rad. Prema sudskim dokumentima, tužitelj navodi da Cupertinu funkcije (najviše vidljivo prikazana na ovogodišnjem MacBook Air osvježavanja ) krši najmanje jedan zaštićeni zahtjev, koje u detalje četiri koraka metoda za brzo dizanje, a uključuje datoteka kao što su Config.sys i Autoexec. šišmiš (ozbiljno). Zanimljivo, patent u pitanju je izvorno odobren na LG Electronics, natrag u 2002, ali je trenutno u vlasništvu malo poznate OSS. To je još uvijek nejasno da li ili ne LG je bilo kakvu umiješanost u odijelo, ali mi ćemo vas detaljima čim se pojave. U međuvremenu, možete pogoditi pokrivenost link ispod da kopaju u punom prigovor.

[Hvala, Lucijan]

Apple se suočava povrede tužba preko brzo dizanje jednom patenta u vlasništvu LG prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 10:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Očito Apple | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar