ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

FBI djeteta ID app iPhone omogućuje korisnicima pronaći svoj nestalu djecu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/fbis-child-id-app-helps-iphone-users-find-their-missing-childre/:
FBI je upravo objavio svoj ​​prvi Mobile App, čiji je cilj pomoći roditeljima nositi sa svojim najgora noćna mora - nedostaje dijete. Poznat kao dijete ID, aplikacija omogućava korisnicima da pohranjuju svoje dječjom fotografije i identificirajuće informacije izravno na uređajima, što je lakše pružiti vlastima s vitalnim podacima kad god maleni nestaje. Roditelji također mogu koristiti alat za biranje 911 ili Nacionalnog centra za nestalu i iskorištavanu djecu sa slavine na gumb, i mogu odmah na e-mail njihovog djeteta pojedinosti službenici za provedbu zakona, zahvaljujući posvećen karticu. Naravno, neki svibanj osjećati neugodno u održavanju takve osobne podatke pohranjene na smartphone, ali zavoda inzistira da nitko od podaci će se skupljati zajednički ili neovlašteno - i oni su prilično dobri u čuvanju tajni. Za sada, dijete ID je dostupna samo za iPhone, iako FBI planira se proširiti na ostale mobilne uređaje u bliskoj budućnosti. Zainteresirani iOS korisnici mogu preuzeti za sebe, na iTunes link ispod.

FBI djeteta ID app iPhone omogućuje korisnicima pronaći svoj ​​nestale djece prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 05:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW | izvor FBI | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar