ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

KHOSLA, Greylock, Andreessen Horowitz Put $ 16,5 milijuna u poduzeću oblak App za upravljanje pokretanja OKTA

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cIgdQbnNQtg/:
okta

Enterprise oblak cca društvo za upravljanje OKTA podigao 16,5 milijuna dolara u seriji B financiranje iz Greylock Partneri, Khosla Ventures, Andreessen Horowitz i ustava. To dovodi tvrtke ukupnih sredstava do 28 milijuna dolara.

OKTA je za upravljanje oblak usluge za primjene. OKTA platforma omogućuje tvrtkama da imaju kontrolu nad svojim korisnicima, aplikacijama i podacima kako u oblaku i iza vatrozida. Pokretanja je osnovao Todd McKinnon , bivši potpredsjednik strojarstva od najuspješnijih oblak-based tvrtka to-date, Salesforce.

Kako nam kaže McKinnon, OKTA pruža platformu za tvrtke za upravljanje korporativnim IT. On objašnjava da tradicionalni sigurnost i upravljanje platformama neće raditi s oblaka. Kada kreće na oblak, IT administratori suočiti s izazovom osiguranja i kontrole korisnicima i pristup, pojednostavljivanje usvajanja i skaliranja od tih aplikacija, au isto vrijeme biti sigurni da je poslovanje optimizaciju aplikacija u oblaku.

Tvrtke koje koriste cloud-temeljen aplikacija kao što su Salesforce i Google Apps treba identitet i katalog usluga u oblaku, kao mjesto gdje mogu pohraniti korisničkih profila i još mnogo toga. OKTA IT menadžerima pruža mogućnost održavanja jedne središnji katalog i ponoviti to sve oblak aplikacije.

Tvrtka je pokrenula proizvoda za javnost Janaury. McKinnon kaže da je izvorno mislio kupcima će biti mala i srednja poduzeća, ali je nedavno vidio dimnjak u velikim tvrtkama pomoću OKTA. Tvrtke koriste OKTA uključuju Enterasys Mreže, Pandora, TDWilliamson, AMAG Pharmaceuticals i drugi. Tvrtka kaže da korištenje OKTA-a na zahtjev usluga neobuzdane dramatično na vlast više od 1 milijun authentications mjesečno.

I McKinnon predviđa veće carstvo oblaka upravljanja IT uslugama koje "osnažiti tvrtke kako bi se uklonili prepreke oblak usvajanje."

Ben Horowitz, koji je vodio tvrtke serije krug , rekao je za OKTA: OKTA je početni proizvod ima za cilj da se riješi problem Cloud identiteta. Sviđa mi se problem, jer je to ozbiljno razlikuje u oblaku nego što je na prostor i za nove tvrtke, različite jednako dobro. On je belivees da je tržište prilika ogroman ", jer na tržištu oblaka identitet će vjerojatno postati na tržištu oblak upravljanje . S obzirom da su trenutne tržišta u kombinaciji su između $ 10B i 20B $ (ovisno o tome što računati), što je rezultiralo tržištu će biti vrlo velik. "

Novi Sredstva će biti iskorištena za prodaju i marketinške napore, kao i za ramping up distribuciju. Kao dio ove transakcije, David Weiden od Khosla Ventures će postati savjetnik odbora, i Aneel Bhusri, co-osnivač i ko-direktor radnog dana, će se pridružiti OKTA Upravni odbor.



Tvrtka:
OKTA
Web stranica:

Nema komentara:

Objavi komentar