utorak, 6. rujna 2011.

Verizon je Pantech bijeg donio je četiri inča LTE dobrote

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/verizons-pantech-breakout-rendered-is-four-inches-of-lte-goodn/:

Verizon je LTE lineup će uskoro biti širi poput balona. Uz ovaj tjedan lansiranje Motorola Droid Bionic i eventualno puštanje Samsung Stratosphere i LG revolucije 2 , 4G kupci će uskoro imati mogućnosti dovoljno za izabrati iz, zašto ne baci još jedan u mix? LTE omogućen Pantech bijeg - što prolazi kroz FCC kao Apache - sada ima neke kvalitetnije čini, zahvaljujući PocketNow. Dok je većina telefona specifikacije su u skladu s HTC Thunderbolt i Samsung Droid naboja , to se razlikuje nudeći manji 4-inčni WVGA zaslon, Pantech je običaj Android UI i 10-uređaj za mobilne Hotspot. Još uvijek nema riječi o cijenama ili puštanje datum, iako smo očekivali da će vidjeti uređaj dolazi iz prošlog tjedna, a mi se ne možete sjetiti mnogo ljudi potpuno devastiran kašnjenja, ali će barem osigurati prijeko potrebna raznolikost u Verizon je nedvojbeno ustajale 4G postavljanje.

Verizon je Pantech bijeg donio je četiri inča LTE dobrote prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. rujna 2011 22:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PocketNow | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar