utorak, 6. rujna 2011.

Philips Fidelio DS3801W, drugi u obliku prstena svirati govornik, ne FCC tango

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/06/philips-fidelio-ds3801w-another-ring-shaped-airplay-speaker-do/:
Philips Fidelio zvučnika
Oni od vas koji nekako iskopali JBL-a na zrak , ali želio je samo TAD više kotača kao što je, vjerojatno će ljubav ovu svirati omogućen zvučnika od tvrtke Philips koji je upravo prošao kroz FCC. Opterećeni s imenom DS3801W, ovaj prsten u obliku Fidelio jedinica, ne samo omot WiFi, no USB priključak za punjenje i reprodukciju glazbe iz vašeg iDevices, kao i "MP3-Link" Jack (koji se čini da samo 3.5mm audio priključak) za sve ne-Apple igrača. Dobili smo kratak Hands-on sa svojim baterije pakiranje sibling, DS3881w , na IFA i očekujemo da će ovaj uređaj na brod za nešto manje od tog modela je 330 dolara cijeni. Check out izvor link za hrpu više slika, kao i korisnički priručnik i sve o izloženosti RF zračenju izvješća možete rukovati.

Philips Fidelio DS3801W, drugi u obliku prstena svirati govornik, ne FCC tango prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 rujan 2011 09:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar