utorak, 6. rujna 2011.

Attn Poduzetnici: Kako Prisustvujte poremetiti Pekingu za manje Novac

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BdZIo82ZGPA/:
disrupt_beijing_photo

Nadajmo se, svatko tko je pohađao naš poremetiti San Franciscu i New Yorku poremetiti konferencija zna zašto mi naplatiti $ 2.995 za ulaznice: Između Hackathon, Startup Alley, velika imena na pozornici i Startup bojištu, mi bitno strpati četiri konferencije u jednu.

Naš izazov u dovođenju poremetiti u Peking bio je pronaći način da ne štedjeti na konferenciji, ali proizvesti slučaju da više od expats s računima rashoda mogu priuštiti. Kao i obično s našim konferencijama, to je sve o poduzetnicima i želimo što mnogi od njih u nazočnosti što je više moguće.

Tako smo sretni objaviti poseban poduzetnik paket za poremetiti Pekingu koja donosi cijenu dolje sa već diskontiranim $ 1,995.00 na 997,50 dolara. Možete pronaći sve detalje ovdje . Dok manje od nekih drugih međunarodnih tech konferencija u Kini, shvaćamo da je još uvijek veliki iznos za neke startupima. Tako smo dajući vam više nego samo konferenciji ulaznica. Imat ćete mogućnost za prikaz vaše tvrtke u Aleji Pokretanje i biti pozvani na ekskluzivni VC i anđeo umrežavanje događaja. Uz malo sreće, da ćete ostaviti poremetiti bogatiji nego što ste došli.

Naravno, ako imate veliki početni o za pokretanje, žele doći na konferenciju za besplatno, i dobiti priliku da se novac od nas, mi Vam savjetujemo da se prijave za pokretanje bojištu. Postoji više informacija ovdje . Prijave su dostupne na engleskom i kineskom , a možete predstaviti bilo u jeziku za vrijeme natjecanja.

Još uvijek nije siguran treba li sudjelovati? Check out video u nastavku kako biste vidjeli je li događaj je stati za vas ili vašu tvrtku.

Steve Martocci od GroupMe objašnjava zašto bi trebali doći do Hackathon:

Naš najnoviji poremetiti pobjednici Sam Zaid i Jessica Škorpiona od GetAround vam reći što očekujete od Startup Battlefield:

Nema komentara:

Objavi komentar