utorak, 6. rujna 2011.

Samsung Stratosphere želi biti Verizon prvi QWERTY-pakiranje LTE uređaj

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/06/samsung-stratosphere-aims-to-be-verizons-first-qwerty-packing-l/:
Verizon je LTE mreže može biti hvale za svoje plamen brzo mobilni širokopojasni pristup i high-end uređaja, ali postoji jedno područje od prijevoznika 4G postavu koja je uvijek je potrebno poboljšanje: raznolikost. Od čini otkriva PocketNow, to je jasno da jedan od sljedećih-gen Prijave predviđen za puštanje uskoro (možda čak i ovaj tjedan) je QWERTY natovaren Samsung Stratosphere , također poznat kao SCH-I405. Ako je istina, to će biti prvi LTE uređaj koji dolazi s hardverske tipkovnice, napokon daje nam novu opciju osim 4,3-inčni lista koji su dominirali Big Red Ponuda za tako dugo. To je rumored da su "strašan" zaslon (Super AMOLED Plus?), Android 2.3.4 predinstaliran, 2GB interne memorije i 5MP stražnji / 1,3 ispred kamere, ne mnogo spec. sheet ići off, naravno, ali barem Znamo da je jedinstven. Uz nekoliko drugih LTE slušalica koje pozornici između sada i praznika, nema razloga da bi ih sve izgledaju isto ... zar ne?

Samsung Stratosphere želi biti Verizon prvi QWERTY-pakiranje LTE uređaj prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 rujan 2011 07:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PocketNow | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar