utorak, 6. rujna 2011.

New York Times "čarobnu zrcalo vam pomaže oblačiti, stavlja 'zid' u 'paywall' (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/new-york-times-magic-mirror-helps-you-get-dressed-puts-the-wa/:
Zaboravite križaljke i Krugman, jer je New York Times je stvorio novu kupaonicu pratilac koji izgleda beskrajno više zabavni nego bilo koji od njih. Kao neke od svojih Snjeguljica u stilu prethodnika , Times "čarobnu zrcalo" prototip koristi Microsoft Kinect otkriti i pratiti vaše pokrete, dok je implementaciju tehnologije za prepoznavanje glasa za izvršenje vaše naredbe. Uz ovaj sveznajući ploča pričvršćena na zid, možete surfati web, prođite kroz vaš ormar i slanje e-mailova ohrabrujuća na teenage kćeri, koje bi trebao imati pogon u školu 30 minuta prije dobar. RFID čitač, u međuvremenu, može prepoznati označene farmaceutskih i drugih proizvoda, omogućujući vam odmah na pristup informacijama na recept meds tako da ih stavite pred reflektirajuća LCD. Također se može koristiti ogledalo za pregledavanje Times puni škriljevca članaka i video sadržaja, što znači da možete pročitati o neobičan vikend getaways i urbana uljepšavanje iz stoji udobnosti vašeg sudopera. Nažalost, za cijelo čovječanstvo, magija ogledalo je još uvijek u fazi prototipa i NYT-a za istraživanje i razvoj Grupa ima još ponuditi raspored za puštanje - ali možete ga vidjeti u akciji za sebe, nakon pauze.

Nastaviti čitanje New York Times "čarobnu zrcalo vam pomaže oblačiti, stavlja 'zid' u 'paywall' (video)

New York Times "čarobnu zrcalo vam pomaže oblačiti, stavlja 'zid' u 'paywall' (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. rujna 2011 20:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ekstremni Tech | izvor Nieman Novinarstvo Lab | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar