utorak, 6. rujna 2011.

LG razvoju vitkiji Optimus 3D slušalice, mogla bi biti spreman za 2012

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/06/lg-developing-slimmer-optimus-3d-handset-might-be-ready-for-201/:
LG Optimus 3D sigurno nije najtanji smartphone smo ikada vidjeli, ali izgleda zrnasto slušalica je o da biste dobili ozbiljno uravnotežen. U intervjuu za Pocket-lint, LG programer Dr. Henry Noh potvrdio je da njegova tvrtka radi na tanji verziju svog 4,3-inčni telefon, aludirati da je svibanj biti spremno za puštanje na slobodu sljedeće godine. Noh nije ponudio pojedinosti o dimenzijama, ali je priznao da je sadašnja verzija, na 11.9mm (0,47 inča) debeli, definitivno nije "najseksi telefon na ulici" - nešto što se nada da će promijeniti. "Na kraju, želimo da tako da ima 3D neće nužno značiti da će biti deblji", objasnio je Noh. "To će biti razlikovati čimbenik koji dolazi besplatno za korisnika." Na taj način, tvrdi on, može pomoći LG naočale bez 3D uređaj se razlikuje od svojih konkurenata 2D:

"Ovih dana, sve telefone izgledaju isto imaju veliki zaslon -. 4,3-inča je normalno ovih dana - a iduće godine oni su se kreće, čak veći i oni imaju određeni broj dodir gumba Oni su isti.. debljine. Oni imaju isti fotoaparat. A čak i istom OS. To je tako dosadno. "

Naravno, ostaje za vidjeti hoće li ili ne ova strategija zapravo tave van, ali to je definitivno nešto što ćemo biti održavanju oka na.

LG razvoju vitkiji Optimus 3D slušalice, mogla bi biti spreman za 2012 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 rujan 2011 05:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pocket-lint | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar