utorak, 6. rujna 2011.

Motorola Xoom Cijene padaju brzo u Europu kao Xoom slavi svoj rođendan šest mjeseci

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ha__Uq98UHI/:
rumpshaker

Uz Xoom sada službeno šest mjeseci, veliki pad cijena je vjerojatno u radovima. Različitim europskim tech blogove prijavljujete prodaje i / ili cijena kapi u vezi prvi Honeycomb karticu. Registrirajte Hardver ukazuje na Dixons , popularni Velikoj Britaniji trgovac, koji je sada prodaje 32GB Xoom za £ 329, a ne 500 £. Blogeee ide tako daleko da kažem da Motorola službeno će smanjiti cijenu dolje do £ 399. Kao što na umu, to bi mjesto 32GB model po istoj cijeni točku kao konkurenta 16GB model. Smart, ali tad kasno.

Maloprodaja u SAD-u, naime Amazon i Best Buy, nedavno izrezati Xoom cijena kao dobro, ali ne kao drastična. Amazon navodi 32GB verziju za 449 dolara, dok Best Buy je na $ 499, koji dok su pristojne cijene, nisu ništa preskočiti prvi dan škole preko. Motorola sigurno zna kako napraviti Xoom blockbuster: da HP i izrezati na 99 dolara.

Europska rezanje cijena je pravo na znak. Xoom je sada šest mjeseci i blagdana približavaju, trgovaca, distributera, pa čak i proizvođači vjerojatno žele jasne neke sobe u svojim skladištima. Xoom, a prima sajam iznos od pre-launch hype, udariti zemlju radi, ali onda fizzled se kao potrošači i recenzentima utvrdili da Honeycomb je pola pečena. Ovdje smo desetak Honeycomb karticama kasnije i tip proizvoda je sve, ali općenito sada, sa svim karticama Honeycomb gleda isti spremiti nekoliko trivijalnih razlika.

Motorola je još da cijena padne službeni, ali oni će. Oni moraju. Xoom je proizvoljan iznos slavu je tijekom mjeseca prije. Sada je vrijeme da pogoditi jeftino smeće i napraviti mjesta za nove generacije - koji će uslijediti isti vremenski do pojeftinjenja.


Proizvod:
XOOM
Web stranica:
http://xoom.com
Društvo
Xoom
Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar