utorak, 6. rujna 2011.

Amazon CEO-a koji leti spremnik za vodu ruši, ostavlja trag u snu svemirskih putovanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/amazon-ceos-flying-water-tank-crashes-leaves-dent-in-his-space/:
U trenutku duboke iskrenost, Amazon billionnaire Jeff Bezos je pokazalo da zraku neuspjeh njegove bespilotnih svemirski brod 11 dana "nije rezultat bilo koje od nas želio." Searing istinu njegovu izjavu svakako potvrđuje i činjenica da je NASA je izlio milijune dolara sredstava u Bezos je prostor tvrtka Blue Origin, u nadi da će jednoga dana trajekt ljudi ISS i zamijeniti scuttled shuttle programa . Doista, Blue Origin najnovije obrta gledao svaki centimetar shuttle-gonič dok se iznenada otišao beserk na 45.000 metara, prisiljavajući Asimovian putnog računala smanjiti moć i pikirati na zemlju u nastojanju da se izbjegne civilne žrtve. Nije idealno rezultat, kako bi bili sigurni, ali Jeff je teško vjerojatno da će odustati od svoje zvjezdane ambicije - svatko zna da je stvar za potisnika .

Amazon CEO-a koji leti spremnik za vodu ruši, ostavlja trag u snu svemirskih putovanja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. rujna 2011 19:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WSJ | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar