utorak, 6. rujna 2011.

Moraju vidjeti HDTV (5-11 rujan)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/must-see-hdtv-september-5th-11th/:

Provjerite naše istaknute motika u tjednu upravo ovdje, a potom nakon pauze od strane naše tjedne prikaz što paziti na TV, Blu-ray i videoigara.

Sons of Anarchy
SAMCRO se vratio u akciju. To nije najveći profila kabel prikazati na ovaj tjedan (ne zaboravite Entourage i Rescue Me sezona finalu), ali kao da dolazi natrag za četvrte sezone mi smo uvijek spremni da vidi što se događa dolje u šarmantan, CA. Nakon događaja prošle sezone stvari će krenuti 14 mjeseci kasnije, ali sumnjamo ograničenje u zatvoru će morati promijeniti mnoge stvari za naš omiljeni moto klub.
(6. rujna, FX, 22:00)

9 / 11
Ako ne planiraju se na stvaranje sljedećeg vikenda sve 9 / 11 spomen događaja, vjerojatno bih preporučiti upravljač jasno TV. Od Državnog zavoda za statistiku u SAD-u povijesti na A & E tu je spomen-specijalaca i prethodno neviđene snimke kud god da pogledamo. Prekrasan priliku liječiti kao narod od tragičnih događaja od prije deset godina ili pohlepno prikaz mreže rukovoditelji cashing na našoj kolektivnoj žalosti? Vaš izbor.

NFL
Profesionalni nogomet je konačno natrag. Nakon što se činilo kao isključenje mgiht trajati zauvijek smo uzimajući u tijeku sezone na rasporedu. Oba Engadget HD fantazija nogometnih liga ima izrađen i naš omiljeni timovi će započeti u Tampa Bay u nedjelju, ali liga dobiva službenog ritanje četvrtak navečer kao packers lice svetih na NBC-u. Mi znamo što ćemo biti promatranje.
(8. rujna, NBC, 20:30)

Nastaviti čitanje mora vidjeti HDTV (5-11 rujna)

Moraju vidjeti HDTV (5-11 rujan) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. rujna 2011 18:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar