utorak, 6. rujna 2011.

Gamer građa PS3 i Xbox 360 konzole u jednom slučaju, briše polica prostor za trifecta

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/06/gamer-stuffs-ps3-and-xbox-360-consoles-into-one-case-clears-she/:
Naravno, svi smo mislili o tome kako bi bilo lijepo da imamo PS3 i Xbox 360 konzole u istom kućištu. No, kao i mnoge slične misli ići, mi ga lijevo u to. Nije sadržaj sa ostavljajući dobra misao pirjati, Reddit korisnika timofend prihvatile su izazov i izgradili sebi gaming mega-stroja - je punjena novi tanki model Microsoft konzole u računalo toranj uz starije 80GB PS3. U potrazi za spremanje neka sredstva u procesu, uber-igra preskočena na hlađenje tekućinom sustav - ali on primjećuje da kada su obje strojevi su trčanje istovremeno, svaki od njih kružiti oko 100 stupnjeva Farhenheit (38 stupnjeva Celzija). Hej, nismo žalili ... ali stvarno, timofend, možemo pogledajte NES / Dreamcast / NN PLAYSTATION kombinirani u sljedećem remek-djelo? Za zaviriti ispod haube, udario u galeriji ispod.

Gamer građa PS3 i Xbox 360 konzole u jednom slučaju, briše polica prostor za trifecta prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 rujan 2011 08:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DVICE | izvor Reddit | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar