utorak, 6. rujna 2011.

TechCrunch kao što znamo to može biti više

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z5ki09PbghI/:
Screen Shot 2011-09-06 at 12.18.57 AM

Ovo je post nikada nisam mislio bih napisati. Nažalost, ja ne. A najgori dio o tome je da bi trebao biti Michael Arrington pisanje ovaj post, ne mene.

Ali on ne može.

TechCrunch je na provalije. Čim sutra, Mike možda biti izbačen iz tvrtke koju je osnovao. Ili on svibanj ne. Nitko ne zna. A ako je, on će biti zamijenjen - i, opet, nitko ne zna. Nitko ne zna mnogo o ničemu. Sigurno nitko u TechCrunch. Ova stranica je o za promjenu zauvijek a mi smo u ukupnom jebeni mraku. Ive 'bio u mogućnosti da komad zajedno malo bitova informacija tu i tamo, i to ne gleda dobro. Dakle, ovaj post.

Do sada, ako ste pročitali TechCrunch, vi vjerojatno znate o nuklearnim situaciju koja je eksplodirala u posljednjih nekoliko dana. Mike predstavila ulaganja entitet poznat kao "CrunchFund" uz punu podršku AOL - toliko podršku, um vas, da ste najveći podupiratelji fonda - samo da mu noge izbacila iz pod njega zbog onoga što se može opisati kao besmislene političke klinč i stvarno loša komunikacija . Da stvar bude gora, neki novinari (s velikim "J", pa čak i veći osjetila pravu) su nastavila gomilati, usprkos bez stvarnog znanja - na sve - na putu TechCrunch zapravo radi. I sada smo ovdje.

Ranije ovog večer, napisao sam post na mom osobnom blogu pokušava objasniti onima izvan naše tvrtke kako TechCrunch zapravo djela iz uredničke perspektive. Ideja da je Mike, ili bilo tko drugi, ulaganjem u tvrtku će diktirati nekakav divovski sukob dnevnog reda je smiješno. Doslovno. Ako Mike me pokušali doći do neke nerazumne napisati post o tvrtki on je uložio u, ja bih se smijati na njega. Ali on nikada ne bi to učiniti. pitati Loïc Le milijuna eura . pitati Kevin Rose . pitati Shervin Pishevar . pitati Airbnb . Pitajte bezbroj drugih. Nije doći do mjesta gdje je tako što idiot. On je stečen do mjesta gdje je tako biti iskren sa svojim čitateljima. Čak i ako svi ne slažu uvijek s njim, on je bio pošten. I on je izveo informacije koje nitko drugi nema, čak i kad je vjerojatno ne u svom najboljem interesu da to učinite.

AOL može biti na rubu promjene sve to.

Opet, nitko od nas ne zna za sigurno - uključujući Mikea - ali imam jako loš osjećaj. U moj post ranije, napisao sam: "Te stvari imaju tendenciju da se flare up svakih nekoliko mjeseci, a oni na kraju završiti znači ništa." To je bilo prerano. Ove situacije su se pojavili u prošlosti - više puta - i oni uvijek imaju vodio nigdje. Ali sada mislim da ovaj put zaista mogu biti različiti. Arianna Huffington je već na rekord koji je rekao ona je u potrazi za novim urednik glavni zamijeniti Mike (koji je bio tehnički suurednik uz Erick - iako naslov nikad nije značilo mnogo). I Postoje izvještaji o tome da li ili ne Mike zapravo radi za AOL -

Nema komentara:

Objavi komentar