utorak, 6. rujna 2011.

Baidu, Dell udružuju snage kako bi proizvoditi liniju pametnih telefona i tablets u Kini

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/06/baidu-dell-join-forces-to-produce-line-of-smartphones-and-table/:
Samo nekoliko dana nakon uvođenja vlastite Android kao OS, Baidu sada žele proširiti svoje mobilne doći na hardveru naprijed, uz pomoć tvrtke Dell. Prema pisanju Reutersa, Kineski pretraživanje div je udružio snage s računalom proizvođača proizvesti liniju tablets i pametnih telefona u Kini, u nadi da će kaitaliziranje na tržištu više od 900 milijuna mobilnih pretplatnika. Dell Glasnogovornica odbio ponudu lansirati datum za novu liniju proizvoda, ali izvori bliski tom pitanju kažu da bi mogao lansirati već u studenom. Pojedinosti o uređajima i dalje jednako neproziran, iako Dell čini se cilja na uskrsnuti svoju tablet / slušalice jedinica nakon smrti od 5 Streak . "Mi smo partnerstvo s Baidu, a vi znate mi imamo Streak 5 tablet, tako da će se partnerstvo u tom prostoru", rekao je tvrtke rep objasnio je, dodajući da budućim izdanjima će uključivati ​​Baidu mobilni app platforme, kao dobro. Današnja objava dolazi nakon što je Dell Kineski prodaja je porasla za 22 posto u prvom kvartalu ove godine, iako ostaje za vidjeti hoće li ili ne ovaj savez neće imati puno utjecaja na tržištu trenutno dominiraju Apple i Lenovo.

Baidu, Dell udružuju snage kako bi proizvoditi liniju pametnih telefona i tablets u Kini prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 rujan 2011 06:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar