ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

SceneTap app analiza pubovima i klubovima u realnom vremenu, vjerojatno neće postići vam kameja Jersey Shore

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/scenetap-app-analyzes-pubs-and-clubs-in-real-time-probably-won/:
Dakle, ovdje je mršav - ako SceneTap pokreće u mjesec dana ili tako, da ćemo Vam pružiti Android i IOS korisnicima zastrašujući iznos od analize prije nego što krenete u grad. Kako se priča ide, početak će biti prislušni u infrastrukturu kamere proširila diljem neizrecivu količinu barova. Cilj? Za osiguranje u realnom vremenu snimku onoga što su demografije na bilo koje mjesto na bilo kojem noć. Prema poduzeće, demografske podatke, socijalni komentar i "druge sveobuhvatne značajke" bit će prikazan, a sve što će pomoći ljudima da odluče gdje bi željeli ići. Za privatnost freaks, oni će (nadamo se) biti utješi činjenica da nema stvarne snimanje se nastavlja, i svaka osoba je pratiti anonimno. Hailed kao "novi tip društvene mreže", SceneTap će u početku pokrivati ​​50 klubova, i naravno, tu je nema punktu značajka DUI za one nadajući se da će učiniti nešto što je nepraktičan kao piti i voziti nakon toga. Šef o prošlosti pauzu za ostatak deets, i biti sigurni da ping tvrtka ako ste u nadi za Snooki viziranje gurati upozoriti u verziji 2.0.

Nastaviti čitanje SceneTap app analiza pubovima i klubovima u realnom vremenu, vjerojatno neće postići vam Shore kameja Jersey

SceneTap app analiza pubovima i klubovima u realnom vremenu, vjerojatno neće postići vam Shore cameo Jersey prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipanj 2011 17:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor SceneTap | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar