ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Sony, Panasonic, drugi za pokretanje cross-platforma e-knjiga uslugu, kasnije ove godine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/sony-panasonic-others-to-launch-cross-platform-e-book-service/:
Ne gledaj sada, ali ima nekih većih sinergiju događa u Japanu je e-knjiga na tržištu, sada da Sony , Panasonic , Rakuten i Kinokuniya su svi udružili su snage na novom digitalnom potraga. Danas, kvartet tvrtki najavili oni rade na sustavu koji će omogućiti korisnicima da kupnju i čitanje sadržaja preko njihovih e-čitateljima , ubrizgavanje e-kozmosu s teškim dozu slobodnu ljubav i dobre vibracije. Pod novu uslugu, klijenti će biti u mogućnosti upravljati svojim preuzimanja i pregledavati bestseleri u centralizirani web-based tržištu, bez obzira na uređaj idu u krevet sa svake noći. Budući da u ovim novim svijetom, ne bi bilo "moje", "tvoje" ili "njihov" - svi će biti jedna i jedna će biti sve. Poglavara već održao powows s pregršt digitalnih izdavača, iako oni očekuju da imaju više prijatelja oko logorske vatre u vrijeme kada je projekt pokreće kasnije ove godine.

Sony, Panasonic, drugi za pokretanje cross-platforma e-knjiga uslugu, kasnije ove godine prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 13:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget Japan | izvor Nikkei | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar