ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Panasonic Lumix DMC-GF3 službeni: 12,1 MP, 1080i video, nema hot shoe na vidiku (Hands-on)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/panasonic-lumix-dmc-gf3-official-12-1-mp-1080i-video-no-hot-s/:
Prošli tjedan, mi je uhvaćen pogled na Lumix DMC-GF3 , novi dodatak za Panasonic ikada-rastući obitelji Micro Four Thirds strijelaca. Ispada, kamera mi je špijunirala u toj YouTube video je čitljiv: tvrtka je upravo napravio to službeno i da, to je nestalo hot shoe. Dostupan u četiri boje s razlučivosti od 12,1 megapiksela, koristi Panny najnovije imaging procesor, snima 1080i AVCHD video, i ima 3-inčni zaslon osjetljiv na dodir, ISO raspon od 160 do 6400, a uobičajeni niz inteligentnih Auto poboljšanja. Za razliku od GF2 - koja ne vodi nikamo, by the way - to je dizajniran s najzeleniji novaka na umu, što znači da forgoes stvari doživio photogs se svidjeti, kao što su hot shoe i tražilo. Ovaj jedan ima mono, stereo mikrofon ne, i swapove u jednostavnim kotačić na stražnjoj strani. Panasonic je također rejiggered dodir UI kako bi određene postavke lakše pronaći, i dodao minijaturni umjetnosti filter - već sortirano na Olympusovim PEN serije. Oh, i kao početnik-friendly kamera, izgleda više kao point-and-shoot od DSLR - to je 15 posto lakši od GF2, a 17 posto manje.

GF3 će biti dostupan u srpnju za 699 $ sa 14mm objektiv, da treba slijediti krajem kolovoza po 599 dolara kit koji dolazi s 14-42mm objektiva. U međuvremenu, šef na prošlost pauze i provjeriti naše dojmove nakon što je proveo nekoliko minuta s ne-konačni jedinica i 14mm objektiv. Mi je dobio samo da se igraju s njom u fluorescentni sala za konferencije, nažalost, ali nadamo se naš pregršt test metak će vam dati okus onoga što možete učiniti s dubine polja trebate proljeće za viši-kraj dva setove.

Nema komentara:

Objavi komentar