ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

HP navodno u pregovorima s velikim oznakama preko oblak-based usluge

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/hp-reportedly-in-talks-with-major-labels-over-cloud-based-servic/:
Već smo vidjeli neke glasine o oblaka sinkronizaciju glazbe dućan za HP TouchPad, a da ne spominjem govore o " Sinergija glazbe ", i to sada izgleda kao da bi moglo biti malo više kretanja na tom planu. Prema Billboard.biz, HP-rasprave s glavnim izdavačkih kuća oko oblak-based servis neke vrste su sada "zagrijavanje", iako to očito ne znači stvarni Lansiranje je neminovan. Jedan od glavnih oznaka exec rekao Billboard da usluge mogu biti "nešto poput Qriocity za razne medije, koja se mogu dostaviti na bilo kojem uređaju HP", ali je dodao da "ne znamo koliko su ozbiljni", koja nije baš ohrabrujući stvar za čuti. Ta neizvjesnost je reagirao i drugih neimenovane izvore, koji su navodno sigurni o tome kako brzo HP mogla pokrenuti takvu uslugu (najmanje šest mjeseci, prema nekim), dok je jedan drugi je rekao da HP i dalje je "težak da biste suzili ono što njihove usluge će izgledati. "

HP navodno u pregovorima s velikim oznakama preko oblak-based servis prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 00:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Billboard.biz | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar