ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: solarni željeznička tunela, refillable baterija goop, i prvi na svijetu 3D-tiskani bikini

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/inhabitats-week-in-green-solar-train-tunnels-refillable-batte/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.


Ovaj tjedan zeleno prijevoz lijevo fosilnih goriva u prašinu kao Inhabitat izvijestio da rekordne električni VW Bug raketirali 0 do 60 u 1,6 sekundi i Team parni predstavio dobi vozilo prostor koji se natječe za titulu "najbrže pare auto na svijetu . " Također smo uočili prvi svjetski pogonom na prirodni plin superautomobila , a tim studenata predstavio Cambridge gladak solarne racer koji će pokušati putovati 1800 milja u svijetu Solar Challenge. Naftnih goriva je također izgubila više sjaj kao GM-ov izvršni direktor je pozvao na $ 1 plin povećanje poreza u SAD-u, dok MIT otkrio novu vrstu baterije protoka tekućine koja bi mogla puniti gorivom električnih vozila u trenu.

Kao ljetno sunce dosegne svoje korak revolucionarni solarne energije su projekti rasvjeta gore lijevo i desno - ovaj tjedan Google je predstavio novi solarni patent koji bi mogao napraviti solarne energije jeftinije od ugljena, dok QSolar valjanog out niz duginih-hued Kristal ploče koje se mogu zamijeniti prozora i zidova. Fotonaponski gadgete također imali svoje trenutak u suncu kao Pixel Qi izdvajali natrag zavjese na jeftin, učinkovit solarni tablet i val i sunce-powered pomorstvo robota dobio 22 milijuna dolara u financiranju.

Govoreći o solarne energije, ovaj tjedan smo pljeskali otvaranje dvije milje dugo fotonaponski vlak tunel koji će dati snage za Amsterdam-high-speed rail line Parizu. Također smo bili wowed Steve Jobs 'viziju za Appleov novi svemirski brod u obliku čiste energije kampusa , a naše svijetle ideje Projektiranje rasvjete za zaštitu tržišnog natjecanja je uistinu zagrijava, pa se pobrinite da glasuju za svoj ​​omiljeni zeleno svjetlo prije natjecanja završava sljedeći tjedan. Konačno, dijelili smo 6 velikih zelenih Očev dan darove za tech-pamet tata, i kao ljetna dobiva set za početak donijeli smo vam ekskluzivne fotografije nedavno otvorila odjeljak 2 of New York's High Line park , lijep suspendiran plivača oaza u Danskoj, a prvi na svijetu 3D-tiska bikini .

Nema komentara:

Objavi komentar