ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Droid Charge update donosi osobne hotspot natrag u vrijeme, dodaje poboljšanja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/droid-charge-update-brings-personal-hotspot-back-in-time-adds-i/:
Čovječe, to sigurno je zabavna vožnja za Samsung Droid Charge navijača. Od početka ovog mjeseca, rekao LTE telefona je udario po prilično glup bug: svojim mobilnim hotspot značajka funkcionira samo ako ste postavili datum za neko vrijeme u svibnju. Srećom, Verizon sada je objavio ažuriranje koje će donijeti uređaj natrag u vrijeme za neke besplatne Hotspot akcije, tako da se TARDIS od tvoje može se držati daleko za sada. Također dodano u paketu je cijeli zalihu poboljšanja tu i tamo, uključujući i povećao vijek trajanja baterije tijekom glasovnih poziva, bolje performanse preglednika, e-mail nove strukture mapa, poboljšane performanse GPS, i još mnogo toga Goodies. Kao i obično, predviđajući vlasnici mogu držati oko vanjska strana za obavijest OTA update, ali slobodno odmarati svibnja, ako ste uživanje u odmoru.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Droid Charge update donosi osobne hotspot natrag u vrijeme, dodaje poboljšanja prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipnja 2011 23:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Verizon | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar