ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Sonic.net počinje suđenje 1Gbps fiber-to-the-home internet u Kaliforniji, traži samo 70 dolara

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/sonic-net-starts-trial-of-1gbps-fiber-to-the-home-internet-in-ca/:
Vi ćete biti oprošteno jer nije prisno upoznati s kalifornijskim ISP Sonic.net, iako smo dobili osjećaj također ćete želite to djeluje malo bliže vaše boravište u vrijeme kada ste završili čitanje ovaj. Vidite, Sonic je uvijek dabbled u poslovanju velike brzine, niske cijene Internet riječ koja veže, a sada to ide za vratni s novim fiber-to-the-home servis, koji košta samo 69,95 dolara mjesečno, doseže brzinu do do 1Gbps , i snopova u dvije telefonske linije i neograničeno dugo udaljenost poziva. Samo za referencu, Comcast je "Extreme" 105Mbps veze troškove $ 105 pop kada se uzimaju kao dio paketa, a Sonic proračuna izbornika opcija će neto vas 100Mbps liniju za 39,95 dolara (plus telefonsku liniju s neograničenim poziva). Razumljivo, Sonic's Grand plan početku mali, sa suđenja u Sebastopol rasponu 700 domaćinstava, ali pod uvjetom da tvrtka ne ide poprsje, dajući ljudima toliko za tako malo, širenje u veće gradove, uslijedit će sa San Francisco i Santa Rosa kao glavni kandidati. I samo u slučaju da ste propitivanje Sonic's vjerodajnice, Google je izabran ISP upravljati svojim gigabitnu mrežu vlakana na Sveučilištu Stanford, i tko zna ultrabrzi širokopojasnog bolji od Googlea?

Sonic.net počinje suđenje 1Gbps fiber-to-the-home internet u Kaliforniji, traži samo 70 dolara prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 02:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ars Technica , Pritisnite demokrat | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar