ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Mac OS X Lion beta otkriva "Restart na Safari" preglednik načinu rada samo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/mac-os-x-lion-beta-reveals-restart-to-safari-browser-only-mode/:
MacRumors je kopanje po najnovijim developer beta Mac OS X Lion kada je pronašao prilično zanimljiva nova opcija - ako se odlučite "Restart na Safari" na ekranu zaključavanje korisnika, računalo će se ponovo pokrenuti na način koji se sastoji isključivo od web preglednika. Ako to zvuči poznato, možda ste čuli za Google Chrome OS , djelomično poletarac operativni sustav koji se pokreće unutar preglednika sama ... ali nismo čuli Apple izraziti želju za takve stvar. Sada, sigurno smo vidjeli broj Windows stolna i prijenosna računala brod sa sekundarnim, browser-centric OS kao što je Splashtop kako bi se instant-on način, ali ako imate dignuti i ponovo pokrenite računalo da biste dobili na Safari, koji ne zvuk poput mnogo poboljšanja. Možda je to način da se neka gostima (ili djecu) zabavljaju bez dajući im pristup datotekama? Svi znamo za sigurno je da je većina tajanstveni opciju.

Mac OS X Lion beta otkriva "Restart na Safari" browser-only modu prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipnja 2011 19:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MacRumors | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar