ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

YouTube suptilno dodaje HD pregled slika, mogućnost reprodukcije logoless

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/youtube-subtly-adds-hd-preview-images-logoless-playback-option/:
To nije gotovo kao monumentalne kao dan da će YouTube zapravo počeo podržava high-def video , ali svakako ću napraviti one koji redovito upload HD sadržaja malo sretniji. Govorimo o dvije nove dodatke dići YT tima: HD pregled slika i reprodukcije logoless opciju. Svaki novi video uploadane u galeriju u rezoluciji 480p, ili više neće imati sliku HD gdje igrač je ugrađen pregled, a mi smo rekli da preexisting HD video će biti ažurirani "u sljedećih nekoliko tjedana." Kretanje desno uz, kako pesky YouTube vodeni žig (vidi gore) će biti više treba da se odlučite da ga ništa, ali to nije tako jednostavno kao samo navlake okvir, morat ćete dodati 1 kraja "na na"? modestbranding = URL video kako bi ga nestati. Dakle, slavljeničkog pića u podne?

YouTube suptilno dodaje HD pregled slika, mogućnost reprodukcije logoless prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 00:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inquirer | izvor YouTube Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar