ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Switched On: Appleov oblak šaljiva zagonetka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/switched-on-apples-cloud-conundrum/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.

Teško je povjerovati da Apple pokušava svoje ruke na mjesto internetskih usluga od 2000 godine, kada je pokrenuta iTools. Kao i gotovo sve iCloud , s kojom dijeli svoj ​​zaštitni znak samoglasnik prefiksa, iTools bio je besplatan. Za razliku od iCloud, ipak, njegova zbirka usluga je sve više karti, u rasponu od stvaranja web-stranice na čestitki. iCloud obilježava treći ponovno pokretanje Apple's Web usluge suite budući da je prepad. Tijekom godina, vidjeli smo. Mac (bitno pretplata verziju većine iTools obilježja), i MobileMe, koji je utro put za kontakt i sinkronizacija kalendara koji će biti besplatno kao dio iCloud.

Suvremeni Apple je pokazala zahvalnost za bešavne pristup mreži od pokretanja iMac u 1998, koja izbjegavale diskete u korist mreže temeljene na dijeljenje. One mogu čak i trag vjerovanja u moć mreže dalje natrag na eSvijeta, AppleLink, pa čak i Mac rano, jednostavne tehnologije umrežavanja, AppleTalk i LocalTalk. Internet usluge su jasno komplementarne napredni uređaji rade na sofisticirani softver - dva područja u kojima ističe Apple. Pa zašto je oblak kišilo na Apple?

Nastaviti čitanje uključen: Appleov oblak šaljiva zagonetka

Switched On: Appleov oblak zagonetku prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 12 lipanj 2011 20:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar