ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Microsoft posao unos savjeti na godišnjoj Windows Phone ažuriranja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/microsoft-job-listing-hints-at-annual-windows-phone-updates/:
Od izgleda to, posao postavljanje na Microsoftovim karijeru site je neformalno potvrdio da Windows Phone je na putu da primi "glavne godišnje za javnost." Ideja gura težina Mango veličine paketa značajki za svoje telefone jednom godišnje ne bi trebalo doći što je više od iznenađenje, jer su obje IOS i Android cilj za isti cilj, ali je lijepo vidjeti da ljudi u Redmond imati dobar osjećaj o točno gdje platforma je na čelu. Sada, ažurirati fanovi ne trebaju biti zabrinuti samo osvježava dolazi jednom godišnje; uvrštenje traži nekoga da glavu gore raditi na manjim izmjenama u između tih izdanja, što znači da bismo trebali gledati prema naprijed NoDo stilu održavanje ažuriranja na redovnoj osnovi. Ili to sve može iznositi apsolutno ništa. Vaš potez, Ballmer. Vaš potez. Voditelj na izvor link za posao unos.

Microsoft posao unos savjeti na godišnjoj Windows Phone ažuriranja prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 15:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileTechWorld | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar