ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Boxee korisnika bez Box na PC, Mac ili Ubuntu uzimajući pad ažuriranje, open source izdanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/boxee-users-without-a-box-on-pc-mac-or-ubuntu-are-getting-a-fal/:
Otkako Boxee Box je pušten, ljubitelja softver trčanje na svoja računala su lijevo od puta kada je u pitanju obnove, ali kao što smo očekivati ​​da će se promijeniti ove jeseni s novim ažuriranja za PC, Mac i Ubuntu verzije. CEO Avner Ronen objavljeni na službenom blogu da, dok ažuriranja za downloadable inačici "će najvjerojatnije zaostaju verzije Boxee za uređaje" Tvrtka se nada da ih držati više do brzine ide naprijed. Još uvijek mislite da bi mogao napraviti bolji posao ažuriranja softvera sebi? Gotovo, jer Boxee također planira napraviti open source verzija dostupna. Nema datum vezan za taj trud i dati prošlo iskustvo s odgođenim Boxee releases mi ne bi jasno naš koledž nogomet gledajući raspored samo još, ali za svakoga tko bi radije roll svoj medij još uvijek postoji budućnost u Boxee platformi.

Boxee korisnika bez Box na PC, Mac ili Ubuntu uzimajući pad ažuriranje, open source izdanje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 11:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Boxee blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar