ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

NEC čini sadržaj adresabilni memorija uzeti podaci depozite bez snage, RAM zelene od zavisti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/nec-makes-content-addressable-memory-to-take-data-deposits-sans/:
Ne bi li bilo sjajno kada sistemske memorije bio super brz poput RAM-a i non-volatile kao flash? Pa, NEC i Tohoku University's nove sadržaje adresabilni memorija (CAM) je ostvario trik - ona obećava pet nanosekunde popravljanje brzina jednaka štapići DDR3 1600 i može pohraniti podatke čak i kad je napajanje's off. Spintronics logika je ono što čini čarobne dogoditi postavljanjem spin smjeru elektrona i koristeći njihove interakcije s magnetskim silama za pohranu bitova podataka. Ti atributi vrti onda se zadržao na stazi čak i kad nema struje teče. Uhvatiti? Ovaj novi CAM velika - 90nm u odnosu na 30nm DRAM trenutno na raspolaganju - unatoč činjenici da je upola manji od prethodnog CAM čips, i NEC-a ne govori koliko brzo to može pisati podatke. Naravno, tehnologija je još uvijek u svojim razvojnim fazama, tako da nećemo dobiti svoj nula snage čekanja i instant-on mogućnosti u našoj naprava za neko vrijeme. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje NEC čini sadržaj adresabilni memorija uzeti podaci depozite bez snage, RAM zelene od zavisti

NEC čini sadržaj adresabilni memorija uzeti podaci depozite bez snage, RAM zelena od zavisti prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 16:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar