ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Nintendo 3DS je buntovna zaslon osjetljiv na dodir za kompatibilnost unatrag, što je Wii U's izgovor?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/nintendo-3ds-has-resistive-touchscreen-for-backwards-compatibili/:
U slučaju da nekako ušuljao u pod radar, E3 upravo dogodilo. LA-based igre ekstravaganca je mjesto gdje Nintendo predstavio sljedeću generaciju konzola doma, Wii U , također je služio kao mjesto gdje su naši prijatelji iz Joystiq je uhvaćen gore sa Hideki Konno, tvrtke 3DS hardver šef. Kada se upit o tome zašto 3DS koristi isti, danas arhaičan, buntovna touch tehnologiju kao iu originalnoj DS, gospodin Konno odgovorio iskreno da je "to je sve o kompatibilnost unatrag. Moramo igrati DS igre na ovoj i želimo napraviti li oni rade. " Nije nerazumno tvrdnja na bilo koji način, međutim oni isti Joystiq njuškala također utvrđeno prilično uvjerljivo da je Wii U bodacious 6,2-inčni kontroler također koristi buntovna touchscreen - mogao iskonsku tech biti uzimajući reciklirati opet iz sličnih razloga? Nintendo je napravio nema najava o igri kompatibilnost na Wii U izvan potvrdila da će igrati sve Wii naslova, ali to barem to nam daje neke dodatne hrane za rumination (i nagađanja), dok mi čekati za novi konzole 2012 release.

Nintendo 3DS je buntovna zaslon osjetljiv na dodir za kompatibilnost unatrag, što je Wii U's izgovor? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 07:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Joystiq (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar