ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Istraživači štit implantati od hakera s bežičnim šarm zaštite

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/researchers-shield-implants-from-hackers-with-wireless-charm-of/:
Pejsmejker štit Sve može biti sjeckan - koji je važan detalj da imajte na umu što počnemo cramming bežični radio u našim tijelima u prilogu medicinskih implantata . Istraživači su radili na načine kako bi zaštitili uređajima kao pacemakeri s nikada-do-bunara u potrazi za uzrok, a ne samo e-zlo, ali fizičke ozljede ili čak smrt. Novi sustav razvijen od strane MIT zajednički i UMass je mnogo više sofisticiran da ranije rješenja , može se koristiti s postojećim implantata, i nosi izvan tijela dopuštajući da se ukloniti u slučaju nužde. Štit, kako se zove, djeluje kao neka vrsta medicinskog firewall, zaštitu od neovlaštenog pristupa implantati - liječnici šalju šifrirane upute kako bi ga što se dekodiraju i prenio na uređaj, a to blokira bilo ne signale koristeći tajni ključ. Sve što je lijevo učiniti je shvatiti kakva osoba bi nered s nečijeg defibrilator .

Istraživači štit implantati od hakera s bežičnim šarm zaštite prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 16:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MIT | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar