ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

Xsens ForceShoe satova vaš korak, pomaže vam da hoda bolje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/the-xsens-forceshoe-watches-your-step-helps-you-walk-better/:
Tehnologija-laden Xsens ForceShoe mogli bolje biti opisan kao sandala. Međutim, ako ste tip dvonožnog perfekcionist koji želi analizirati svoj hod koristeći niz 6DoF sile i magnetskih senzora lokatori (da ne spominjem da je lukavo prerušena-bežični odašiljač podataka), tada su šanse vaše nokte na nogama također mogu stajati malo nadzora. U stvari, iako ForceShoe prvenstveno je dizajniran za pacijente fizioterapeut, mislimo da njezini izumitelji na University of Twente samo možda naišli na sljedeći-gen Nike + dodatak da smo svi čekali. Nažalost, oni nisu na prodaju, ali ako si istraživač u potrazi za mjerenje orijentacije, ubrzanja, ugaona brzina, snaga i okretni moment od noge u tri dimenzije, da ste dobrodošli hop prošlosti pauze za punu press release .

Nastaviti čitanje Xsens ForceShoe satova vaš korak, pomaže vam da hoda bolje

Xsens ForceShoe satova vaš korak, pomaže vam da hoda bolje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 09:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Xsens | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar