petak, 17. prosinca 2010.

2011 donijeti 200 računala kombinirajući GeForce GPU i Sandy Bridge, prvi laptop će biti quad-core

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/2011-to-bring-200-pcs-combining-geforce-gpus-and-sandy-bridge-f/:
Što je NVIDIA dobio svoj rukav za HZZ , pitate? Cijeli niz Sandy Bridge prijenosnim i stolnim strojevima, zvuke njegove najnovije press release. Zeleni div grafike ponosno je najavio novi rekord od 200 OEM dizajn pobjeda za Intelov CPU dolazni. Veliki nacrtati za Sandy Bridge je da je prvi procesor uključiti integrirani GPU ugrađen izravno u okviru svoje umrijeti, što se predviđa poboljšati energetsku učinkovitost i ukupnu učinkovitost - iako je jasno da nije dovoljno impresivan da se PC prodavač napustiti diskretne grafičke čipove. Ako ništa drugo, čini se da se ide u drugom smjeru i insistiranje na diskretnim GPU kao dobro.

U međuvremenu, s ili bez NVIDIA pomoći, prvi Sandy Bridge prijenosna računala će značajka quad-core dijelova. Takva je riječ izravno iz Intela, sa jednim insider dodajući da je dual-core debitanta će dobiti svoju priliku mjesec dana nakon HZZ-a, sredinom veljače. Preskoči prošlosti pauzu za NVIDIA hvalisav PR ili hit izvor za više na Intelovim planovima.

Nastaviti čitanje da bi 2011 200 računala kombinirajući GeForce GPU i Sandy Bridge, prvi laptop će biti quad-core

2011 donijeti 200 računala kombinirajući GeForce GPU i Sandy Bridge, prvi laptop će biti quad-core prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 18:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar