petak, 17. prosinca 2010.

Engadget's Holiday Gift Guide: Tablete

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/engadgets-holiday-gift-guide-tablets/:
Dobrodošli na Engadget Holiday Gift Guide ! Ekipa ovdje je dobro svjestan bolnu poteškoće sezonski shopping iskustvo, i želimo vam pomoći sortirati kroz smeće i doći do blaga ove godine. U nastavku je današnje društvo u ruke kustos motika, a možete krenuti natrag Vodič koncentrator Dar vidjeli ostatak proizvoda vodiči kao oni dodaju tijekom blagdana.
Vi ne mislite da ćemo pustiti blagdana ići bez službenog Engadget Tablet Gift Guide zar ne? Hej, dajte nam više kredita - znamo to nije 2009 vise! Prošle godine je vidio eksploziju u tabletama kategoriji , i dok ipad svibanj pa ipak biti lider na tržištu, nema manjka android i Windows 7 alternative vani da vam neka surfati web, čitati knjige, i gledati video sa samo pokretom prsta. Naravno, još su na putu , a svi znakovi upućuju na Apple ažuriranje ipad u ranim 2011, ali ako youve 'je dobio da su touchscreen ploča prije kraja godine, mi smo ovdje da posuditi ruku pomoći. Hit pauze za rundown od najboljih izbora po cijeni kategoriji.

Nastaviti čitanje Engadget's Holiday Gift Guide: Tablete

Engadget's Holiday Gift Guide: Tablete prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 00:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar