petak, 17. prosinca 2010.

Verizon's Palm Pre 2 nakratko povukao u eBay aukciji?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/verizons-palm-pre-2-shown-briefly-in-pulled-ebay-auction/:
Još uvijek u nevjerici da Big Red će jednoga dana biti dom za Palm's Pre 2 ? Ne mogu reći da smo vam krivi, ali dokazi svakako je zgrada. Samo tri mjeseca nakon uzimanja zaviriti u povlaštenim informacijama aludira na smartphone dolaska na Verizon, zajedno dolazi eBay aukciji za neopisiv P102EWW - poznata među FCC pasa kao CDMA Palm Pre 2 . Nakon što je narod na prije Središnja počeo je propitivati prodavatelj, aukcija misteriozno je yanked, vjerojatno zbog brige od naglog udara prosvjetljenja. To je očito nemoguće znati je li telefon za prodaju je zaista rano graditi namijenjen najveći američki prijevoznik, ali fotografije kapom prije aukcije je bio izvukao sigurni su teško diskreditira. Dakle, možemo samo dobiti ovo na otvorenom sada, ili što?

Verizon's Palm Pre 2 nakratko povukao u eBay aukciji? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 11:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pre Središnja | izvor eBay | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar