petak, 17. prosinca 2010.

Synology uvodi DiskStation DS211 +, pregled pronalazi plus zalaže za izvedbu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/synology-introduces-diskstation-ds211-review-finds-the-plus-st/:
Synology uvodi DiskStation DS211 +, pregled pronalazi plus zalaže za izvedbu
Ako niste dolje sa cijelom ovom " bezbrižan računanje "poludjeti vi još uvijek trebate negdje da se stvari vaše datoteke, a Synology je predstavio novi high-performance i (relativno) low-cost opcija. To je DS211 +, dual-bay, hot-NAS mogućnošću izmjene u radu s integriranim čitačima kartica i software pruža jednostavan Security Administration, daljinski pristup, pa čak i nadzor skladištenja dužnosti. To je po cijeni od "oko 400 dolara", a, prema rano pregled na KitGuru, to je dobro isplati trošak, nudeći "zapanjujući nivo bandwidth" i dovode do raznih drugih hiperbolički zaključaka koji bi nas misle možda želite čekati za drugi, manje eufemistički mišljenje prije nego što kliknete kupiti gumb.

Nastaviti čitanje Synology uvodi DiskStation DS211 +, pregled pronalazi plus zalaže za izvedbu

Synology uvodi DiskStation DS211 +, pregled pronalazi plus zalaže za izvedbu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 01:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Synology | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar