petak, 17. prosinca 2010.

Dungeon Branitelji: First Wave donosi Unreal Engine za Android ovog mjeseca

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/dungeon-defenders-first-wave-brings-unreal-engine-to-android-th/:
Uz Rage HD , Infinity Blade je bio jedan od naslova doista zgusnuo IOS poziciju kao lider u mobilnim igrama upravo sada, ali to ne može tvrditi da Android nije u potjeri: Osim toga Zeus smo na horizontu, Gingerbread poboljšava igre podršku na API nivou - a sada smo viđenje naš prvi Unreal Engine 3-na temelju naslova napraviti skok. Dungeon Branitelji: First Wave, koja je upravo pokrenuta na IOS, dolazi do Android 2.1 i iznad na 23. prosinac donosi s njim online, multiplayer iskustvo toranj obrana igre. Naravno, jedan problem ti dečki su sada da Android hardver je sve više karti, tako da oni zapravo trebaju objaviti dugačak popis minimalne uvjete - baš kao i PC naslova - iu tom slučaju trebate 512MB RAM-a, 800MHz ili bolje SPC s podrškom za OpenGL ES 2.0, i najmanje 400MB slobodnog prostora za pohranu. Osim myTouch 4G (koja ima neke povremeno "stabilnost pitanja"), najnovija sredinom do high-end UREÐAJI Čini se da su spremni za roll, uključujući i "sve Tegra 2 temelji uređaja" poput Optimus 2X koji je samo najavio. Slijedite pauzu za neke video akcije i punu press release.

Nastaviti čitanje Dungeon branitelja: First Wave donosi Unreal Engine za Android ovog mjeseca

Dungeon Branitelji: First Wave donosi Unreal Engine za Android ovog mjeseca prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 00:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar