petak, 17. prosinca 2010.

Apple u potrazi za patent sharable aplikacije, smatra nazivajući ih 'sjemenje'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/apple-looking-to-patent-sharable-apps-considers-calling-them-s/:
Vi znate da ubojica novi app ste upravo je dobio za svoj iPhone? Možete li nam snop kopiju li probati? Naravno, ne možete - ne rade na taj način - ali jednog dana uskoro bi moglo. Fini ljudi u Apple očigledno nedavno otkrili patent app Apple koji opisuje način prijenosa aplikacija preko peer-to-peer Bluetooth ili sjajan, zvijezda-punjeni WiFi . Ideja da ide, ako tvrtka želi širiti program po riječ usta, to možda i bude djeljiv previše, pa je vlasnik cca mogao prenijeti "aplikacija sjeme" za prijatelje i suradnike s sličan uređaj. You'd odabrati iz izbornika aplikacije za preko grede, gdje se samo one greenlit po svojim programerima će biti dostupan za slanje, i vaš primatelj će dobiti probnu verziju - ili nešto manje uzbudljivo, link na App Store - više zraka. Patent app sugerira da primatelji čak mogao podijeliti demo pak, stvara generacije nakon generacije riječ-od-usta prodaje, i da tvrtke možda čak i nagradu osobito utjecajni dionicima na neki način. Što je to tutnjava čujemo? Samo brzina okretanja u umovima plotanje sljedeći veliki piramidalnih shema.

Apple u potrazi za patent sharable aplikacije, smatra nazivajući ih 'sjemenje' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 21:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Očigledno Apple , moraš biti Mobile | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar