petak, 17. prosinca 2010.

BlackBerry playbook će brod ožujka, uz pretpostavku inercijalni moment

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/blackberry-playbook-will-ship-in-march-assuming-inertial-moment/:
RIM pao zanimljiv nagovještaj o vjerojatno puštanje datum za BlackBerry playbook tijekom Q3 zarada zvati ovaj tjedan - naime, da je tvrtka očekuje prihod od prvi dual-core tableta stići u prvom kvartalu tvrtke fiskalne godine. "Nema playbook prihodi uključeni u naše Q4 vodstvo, a očekujemo da će prvi prihod učinak od playbook će biti u RIM prvom tromjesečju", RIM rekla je glasnogovornica, dodajući da playbook još uvijek je slated da brod u prvom tromjesečju kalendar godine. Ako to još uvijek zvuči kao financijski frfljanje, neka nam pojasniti TAD - RIM prvi fiskalni kvartal ne pokrene do ožujka, što će se dogoditi da se prilikom prvog kalendarskog tromjesečja završava. Oh, RIM svakako može preispitati svoje vodstvo dioničarima i pokretanje BlackBerry playbook ranije ili kasnije ako je to ono execs smatraju u formi, ali ako oboje RIM izjave ostaju istinite, onda ožujka, kada će brod playbook. Nije li logika divno?

BlackBerry playbook će brod u ožujku, uz pretpostavku inercijalnog zamah prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 23:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor RIM | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar