petak, 17. prosinca 2010.

Minimalne Studios iPod nano setove gledati podići milijuna dolara na Kickstarter, da, milijun dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/minimal-studios-ipod-nano-watch-kits-raise-a-million-dollars-on/:
Minimalne Studios iPod nano setove gledati podići milijuna dolara na Kickstarter, da, milijun dolara Pa to nije dugo. Manje od mjesec dana nakon što smo izvijestili na TikTok i LunaTik koncept iPod nano gleda udaranje Kickstarter tvrtka iza njih, minimalnim Studios, ispunila svoj cilj - a zatim neke. Way i tada neki. Projekt je ostvarila u gotovo milijun dolara u financiranju, pomogla je u velikom dijelu po 25 dolara zalog uzimajući vam prvi u redu za 35 $ MSRP TikTok gledati kit, dok je 50 dolara zabio vas metalik LunaTik, koji će ići za 70 dolara. Ako ste propustili svoju priliku da na hrpu novca sada možete unaprijed naručiti službeno, uz očekivani datum isporuke u siječnju. Opet nismo posebno ljut na cijeli Nano kao gledati stvar, ali očito ya'll imaju svoje vlastite ideje, te bismo mogli reći više snage za vas - i na minimalne Studios osnivač Scott Wilson.

Minimalne Studios iPod nano gledati setove podići milijuna dolara na Kickstarter, da, milijun dolara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 10:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gearz od Biz | izvor TikTok + LunaTik | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar