petak, 17. prosinca 2010.

LG "B" android telefon ulovljene u divljini, izgleda tanka i spreman za pljesak Super AMOLED

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/lg-b-android-phone-caught-in-the-wild-looking-thin-and-ready/:
Mi još uvijek silazi iz tog navalu adrenalina koji prati lansiranje dual-core Optimus 2X sinoć, ali mi smo imali u posljednje vrijeme slutnja da LG planira uzimanje Android vrlo ozbiljno u 2011 - dovoljno ozbiljno da su nešto čak i seksipilnije nego 2X svoj rukav. Izgleda kao da je zavodljivost mogla biti isporučena u obliku uređaja kodnog naziva "B", snimke od kojih su dostavljeni Phandroid u izravnoj usporedbi s iPhone 4 i Galaxy S - dvije slušalice smo sigurni LG bi rado osramotiti. Kao što možete vidjeti gore, zaslon izgleda prilično lud, pogotovo kad uzmete u obzir da su druga dva telefona na slici su vjerojatno najbolje prikazuje u mobilnom poslovanju upravo sada, to je tvrdio da je ponuda 700 gnjide svjetline, 40 posto poboljšanje preko Galaxy S. Oh, i ako to ne možete impresionirati, Phandroid je tipster također je poslao u pucao od ruba koji se pojavljuje kako bi iPhone 9.3mm 4 izgledaju stvarno bucmast. Nije riječ o puštanje datum za B samo još.

LG "B" android telefon ulovljene u divljini, izgleda tanka i spreman za pljesak Super AMOLED prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 19:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Phandroid | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar