petak, 17. prosinca 2010.

Dropbox slavi verzija 1.0, baca selektivno sync u mix

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/dropbox-celebrates-version-1-0-throws-selective-sync-into-the-m/:
Ako ste poput nas, vjerojatno ste došli da se oslanjaju na Dropbox vrlo malo u dan-to-dan aktivnosti. Hell, naš gužva-sourced ventilator nastavak društvene mreže o tome "Tom iz MySpace "dečko nikad ne bi dobio off terenu bez njega! Pa, ako ste kao oduševljeni oblak rješenja za pohranu kao što smo mi, vi ćete biti više nego uzbuđeni da znaju da Dropbox 1,0 je upravo najavio. Među nove značajke koje smo najviše veseli stavljanjem na kušnju su selektivno Sync (odabrati mape koje se skinuti na koji računala) i Prostran atributa Sync (poboljšanu podršku za Mac apps poput Quicken i Quark čiji je izvor vilice namučiti najviše sinkronizirati aplikacije i podatke koji se u procesu). Ali to nije sve! Hit izvor vezu da biste započeli.

Dropbox slavi verzija 1.0, baca selektivno sync u mix prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 14:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Scoop | izvor Dropbox | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar