petak, 17. prosinca 2010.

Volkswagen je London Taxi Koncept: manji, ljepši, više od električnog pravu stvar

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/volkswagens-london-taxi-concept-smaller-prettier-more-electr/:
London bi dobro da se dijeliti s oznakom koncept upravo sada i samo okrenuti ti u svoj sljedeći flotu ljudi prijevoznika. Volkswagen je predstavio najnoviji u nizu Svijet Taxis to radi, prettying do Londona doduše, ikonast crne cabs sa sjaj nove boje, sve-električni pogon i infuziju tableta-based infotainment. Na temelju Up! gradski automobil , London Taxi Koncept je procijenjeni opseg 186 milja, a traje sat vremena da ide od nula do 80 posto naknade. Ona također ima u sivim tonovima verzija Union Jack ukrašen na krovu, mislim da je samo kako VW role. Nažalost, mi sumnje tko će biti u žurbi da se pazi naše kadulja savjet i početi koristiti ovaj koncept u skorije vrijeme, pogotovo jer ne prođe londonski taksi propisima u sadašnjosti, ali to je preteča budućeg smo željeli vidjeti postaju pravi.

Nastaviti čitanje Volkswagen u Londonu Taxi Koncept: manji, ljepši, više od električnog pravu stvar

Volkswagen je London Taxi Koncept: manji, ljepši, više od električnog prava stvar prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 03:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Autoblog Green | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar