petak, 17. prosinca 2010.

BlockBuster distribuirati Warner Bros DVD rentals 28 dana nakon objavljivanja, izgubivši na rubu konkurencije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/blockbuster-to-distribute-warner-bros-dvd-rentals-28-days-after/:
To je bio samo par tjedana da BlockBuster i Warner Bros su trialling izdanje DVD naslova u bivšoj tvrtke najam kioska na dan komercijalne release, ali čini se kao da je budućnost nećemo vidjeti više od . Par sada su najavili partnerstvo kojim će ponuditi BlockBuster SB-a nova DVD naslova za iznajmljivanje 28 dana nakon lansiranja, podudaranje Redbox i Netflix koji su također podliježu četiri tjedna zakašnjenja. To slijedi sličan bavi se zaključuje BlockBuster s Universal Studios i 20th Century Fox, sa glavnih prednosti su manji troškovi pribave i izravan odnos s studio. Mi smo samo čuditi ako oni uštede će biti vrijedno izgubiti jedan veliki razlikovna BlockBuster imao rade u svoju korist.

Nastaviti čitanje BlockBuster distribuirati Warner Bros DVD rentals 28 dana nakon objavljivanja, izgubivši na rubu konkurencije

BlockBuster distribuirati Warner Bros DVD rentals 28 dana nakon objavljivanja, izgubivši na rubu konkurencije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 03:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor NASDAQ | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar