petak, 17. prosinca 2010.

Mi Casa Verde Vera pregled: Home automatizaciju, pojednostavljenu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/mi-casa-verde-vera-review-home-automation-simplified/:
Home automatizaciju i jetpacks su iznenađujuće slični u tome oba prostora dobi tehnologije, već desetljećima, nije više obećana i pod dostavljena. Tko ovdje ne će hatar to slavinu jedan gumb prilikom izlaska u kuću kako bi aktivirali alarm, isključiti svjetla u djece sobe, niža termostat, i zaključajte sva vrata? To je pogodnost, obećanje lijevo nepopunjenih kao i mi reći zbogom do 2010. Živimo na planetu koji još uvijek traži ljude ručno zatvoriti rolete na kraju dana i flip na prekidač svjetla oko 90 godina od komercijalnih uvođenja žarulja sa žarnom niti svjetla. Kako primitivno. I to je stvarno kaznenim u ekološkom i financijskom smislu koje još uvijek ne mogu lako pratiti i kontrolirati potrošnja električne energije u našim domovima kamoli curiti ili snagom vampired od pojedinca električne utičnice hranjenja naše pohlepne horde kućanstva elektronike.

Kako je to moguće s obzirom svih napredak smo vidjeli? Wireless i senzor tehnologija je napredna daleko izvan onoga što je potrebno za automatizaciju doma. Dovoljno je pogledati na smartphone, na primjer, da je sada standard brod s 3G (pa čak i 4G) podataka, 802.11n WiFi, Bluetooth i GPS radio pored senzori za kretanje, temperatura, vlaga, blizina, pa čak i smjer. Mi nemamo odgovor na kućna automatizacija je dilema - da kopaju u toj temi ćemo zahtijevati nekoliko tisuća riječi više, barem. Svi znamo za sigurno je da je biggie potrošačke elektronike poduzeća nerado ga riješiti. Kao takav, desetke malih poduzeća su lijevo da se bave nered stvorio industrija u stanju coalescing oko set interoperabilne standarde kućne automatizacije.

Jedna takva tvrtka je Mi Casa Verde. Mali startup koji je lansirao svoj linux server-based Vera kućne automatizacije natrag u 2008 s obnovljenom obećanje da postavljanje kućne automatizacije i kontrole kao jednostavan za početnike kao što je robustan za techies i entuzijasta. Mi smo koristeći nedavno pokrenuo drugu generaciju Vera 2 za nekoliko tjedana sada. Naravno, nismo sasvim postigli jedan gumb nirvanu, ali kao kućna automatizacija Newbies smo ponosni reći da smo automatizirani malo pomoći u kući osvjetljenja dok letvica kandži Dark Angel zaplijenjen u našem kutija s osiguračima . Još bolje, možemo kontrolirati sve iz iPhone - uključujući i božićno drvce. Kliknite da vidite kako smo to učinili.

Nastaviti čitanje Mi Casa Verde Vera pregled: Home automatizaciju, pojednostavljenu

Mi Casa Verde Vera pregled: Home automatizaciju, pojednostavljenu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 11:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |

Nema komentara:

Objavi komentar