četvrtak, 1. rujna 2011.

EnergyHub energetskog sustava upravljanja na prodaju sada američki planetlovers

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/energyhubs-energy-management-system-on-sale-now-to-american-pla/:
Oni pametnim brojilima ne može imati otišao tako dobro u San Franciscu, a Google može imati kolapsom PowerMeter samo nekoliko mjeseci prije ... ali to ne znači da Ma Zemlja je osuđen živjeti nekoliko stupnjeva veća nego je trebala, zar ne? EnergyHub je upravo objavio da je njegov snazzily dizajniran energetski nadzorni sustav je sada na prodaju za eko-istomišljenika folk u SAD-u, sa 399 dolara mreža vam baza, utičnica, trake i bežični termostat (jednostavnije pakete start at $ 299). Prema poduzeće, ovaj kit je spremna da preuzme shacks, apartmana ili čak houseboats, iako nema pečat odobrenja od Old Spice čovjek je zaradio u slučaju potonje. Prije toga, ovo ovdje paket je dostupan samo putem komunalnih sponzorira programe, ali sada budala u vašem životu može vidjeti uživo informacije korištenje energije, automatski prekidač aparata isključuje dok je jedna u gostima i spavanje, pa čak i kontrolirati postavke na daljinu putem interneta ili iPhone / Android aplikacije. Šef na prošlost pauzu za uvodni video, ili posjetite izvor linkove da biste dobili u na kupnju bijes.

Nastaviti čitanje EnergyHub sustav za upravljanje energijom na prodaju sada američki planetlovers

EnergyHub energetskog sustava upravljanja na prodaju sada američki planetlovers prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 18:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor EnergyHub (1) , (2) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar